Hva gjelder?

Tur til London.. igjen, og vi er like glad hver gang:-)
Denne ambisiøse turen har oppstått for å sluttføre det store prosjektet "100- gode puber i London". Boken av Hvidsten og Gabrielsen, utgitt i 2002, har gitt oss mange gleder de siste årene. Den er blitt en besettelse, og Bukken og Havresekken må gjennom hele boken! Bli med oss på vår live-oppdatering gjennom de siste 38 pubene disse junidagene i London. Ønsker du mer bakgrunn, så har Havresekken gått i dybden i bunnen av siden...

fredag 19. juni 2009

Not Punch, but..

Tror vi ligger godt an i forhold til skjema?, det tar bare en liten taxi fra city, som nå faller inn i økonomisk dvale resten at kvelden.. Skilt og inngang til pub veldig bra, men inne blir det for gastro for oss. Heftige bilder kommer senere..

3 kommentarer:

  1. Vet dere ikke om dere holder skjema?? Har dere det ikke med?! Hva slags forberedelser er det?? Halfway house er jo en betegnelse for herberge for mennesker som kommer ut av arresten/avvenning og skal inn i samfunnet igjen. Dere er ikke ved noe halfway house, but halfway on the road. Er alt av verdisaker fortsatt på plass? Punch drunk?

    SvarSlett
  2. Fanken heller. Her sitter jeg foran en pc, venter på at jeg skal hente datter på konsert og leser om gutter som heller i seg øl. Jeg verken hører på musikk eller drikker.... What a life!

    SvarSlett
  3. Bukken vil jeg tro ligger et bukkehode foran. Havresekken virker foreløpig litt slapp i formen. Regner med at etter et besøk på Punch T så blir det mer ... punch!?

    SvarSlett