Hva gjelder?

Tur til London.. igjen, og vi er like glad hver gang:-)
Denne ambisiøse turen har oppstått for å sluttføre det store prosjektet "100- gode puber i London". Boken av Hvidsten og Gabrielsen, utgitt i 2002, har gitt oss mange gleder de siste årene. Den er blitt en besettelse, og Bukken og Havresekken må gjennom hele boken! Bli med oss på vår live-oppdatering gjennom de siste 38 pubene disse junidagene i London. Ønsker du mer bakgrunn, så har Havresekken gått i dybden i bunnen av siden...

lørdag 20. juni 2009

Kritisk! Men alt vel..

Vi må nå dessverre melde om at havresekken må bryte løpet i dag.. Jeg vil tro han kommer sterkere tilbake, kanskje allerede i morgen:) Vi har vært innom express, det var der det fatale skjedde, nå har vi ankommet bell and crown, veldig fin pub helt nede ved elven. Bukken er sterk og klar, håper dere også:)

5 kommentarer:

  1. Imponerende tross alt. Får håpe havre kommer seg til i morgen. Da har dere "bare" 8 puber.
    Det er vel ikke så langt fra dagens siste til morgendagens første, slik at havre kanskje kan få med seg Bell and Crown på en skikkelig måte hvis han ikke er nektet adgang da.

    SvarSlett
  2. EtT spørsmål - har dere sjekket at den gylne ørnen er åpen i morgen (søndag)?

    SvarSlett
  3. I 2002 holdt den åpent hele søndag, men jeg ser at Time Out skriver at den stenger kl 19 på søndager nå. Fancyapint skriver at de "ikke alltid har åpent i helgene". Det blir nok en spennende dag.

    SvarSlett
  4. Håper Havre kommer sterkere tilbake. Etter en pust i bakken og en liten hvil satser vi på at han stiller til ny dyst søndag morgen.

    SvarSlett